Madonna s-a despărţit de iubitul ei

Cântăreaţa s-a despărţit de dansatorul Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, punând astfel capăt unei relaţii care a durat trei ani.
Madonna, în vârstă de 55 de ani, care s-a întors de curând la New York, după o călătorie efectuată în scopuri caritabile în Haiti, alături de fostul ei soţ, actorul Sean Penn, a luat decizia de a se despărţi de Brahim Zaibat, după ce acesta a acceptat să lucreze pentru versiunea franceză a emisiunii-concurs "Dancing With The Stars" ("Dansez pentru tine"), informează presa internaţională, citată de site-ul contactmusic.com.

"Madonna a considerat că acea colaborare era prea lipsită de gust", a declarat o sursă pentru PerezHilton.com.

O altă sursă afirmă că relaţia Madonnei cu Brahim Zaibat s-a încheiat în mod firesc, din cauza distanţei şi a obligaţiilor profesionale ale celor doi parteneri.
Potrivit aceleiaşi surse, Madonna s-a simţit "folosită" şi spune că "nu există nicio şansă de împăcare".

În ultimele luni, foştii parteneri de cuplu au fost văzuţi împreună doar de câteva ori, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora Madonna ar vrea să aibă din nou o relaţie cu Sean Penn, de care a divorţat în 1989, după o căsnicie turbulentă care a durat patru ani, notează agenția Mediafax.

În noiembrie, Madonna a fost însoţită de fiul ei în vârstă de 13 ani, Rocco - al cărui tată este regizorul britanic Guy Ritchie -, în călătoria din Haiti, statul insular devastat de un seism puternic în urmă cu trei ani, unde au participat, alături de Sean Penn, la o serie de acţiuni umanitare organizate de fundaţia de caritate a actorului, Haitian Relief Organisation.

Acea călătorie a avut loc la puţin timp după ce Sean Penn a declarat că fosta lui soţie este "foarte fierbinte", după ce a asistat la un concert al acesteia, la Los Angeles, în luna octombrie.

Prima căsătorie a Madonnei, cu actorul Sean Penn, s-a încheiat în 1989 după un mariaj de patru ani.

Ulterior, presa americană a scris că artista a avut câteva aventuri cu o serie de bărbaţi celebri, precum actorul Warren Beatty, rapperul Vanilla Ice şi jucătorul de baschet Dennis Rodman.

La începutul anilor '90, Madonna l-a cunoscut pe antrenorul de fitness Carlos Leon, cu care are o fiică, Lourdes.

Madonna şi Guy Ritchie s-au căsătorit în 2000.
Cei doi artişti au împreună un fiu biologic, Rocco, în vârstă de nouă ani, şi au adoptat în 2008, din Malawi, un băieţel, David.

Cea de-a doua căsătorie a artistei americane, cu regizorul britanic Guy Ritchie, s-a încheiat printr-un divorţ pronunţat în 2008, după opt ani de viaţă comună, relatează Mediafax.

În 2009, Madonna a adoptat tot din Malawi o fetiţă, Mercy.

Ulterior, cântăreaţa americană a avut o relaţie cu modelul brazilian Jesus Luz, de care s-a despărţit în 2010, din cauza diferenţei de vârstă de 28 de ani dintre ei.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod