Madonna pe coperta aniversara Cosmopolitan – Make-up by Intraceuticals!

La 25 de ani de la ultima aparitie a Madonnei pe coperta Cosmopolitan, artista iconica a muzicii este prezentata inca o data, celebrand cea de-a 50-a aniversare a revistei.
Momentul este marcat prin nu una, ci patru coperte diferite, colectionabile, iar machiajul este realizat de Gina Brooke pentru Intraceuticals. In timp ce Madonna pare a se simti mai confortabil ca oricand in propria piele, spunand „Trebuie sa stii cine esti, ce reprezinti si de ce esti aici”, ea crede ca va mai dura mult pana cand lumea o va accepta pe deplin.

Fiind cunoscut ca „Tratamentul Madonnei” si folosit in cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume, Intraceuticals este un sistem revolutionar, non-invaziv, folosit in tratarea ridurilor profunde, dar si a pielii imbatranite, acneei, petelor pigmentare, cearcanelor, lipsei de elasticitate si volum a pielii.

Gina Brooke, Hollywood Makeup Artist, spune ca "Tratamentul Intraceuticals este cea mai eficienta metoda pentru a avea pielea frumoase si a obtine rezultate impecabile”. Tratamentul se realizeaza cu ajutorul aparatului Intraceuticals, prin care este produs oxigen hiperbaric, care introduce ingredienti activi in straturile profunde ale pielii: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde).  Odata introduse in derm cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

Poti alege intre 8 tipuri de tratament Intraceuticals, in functie de tipul tenului si preferintele tale:
Intraceuticals Rejuvenate (Hidratare, Lifting, Intarire), Intraceuticals Clarity (Curatare, Redefinire, Calmare), Intraceuticals Opulence (Stralucire, Balanta, Catifelare), Intraceuticals Atoxelene (Catifelare, Lifting, Prevenire), Intraceuticals Booster Antioxidant (Revitalizare, Balanta, Antistres), Intraceuticals Booster Colagen (Regenerare, Reintinerire, Volum), Intraceuticals Booster Vitamina A (Curata, Redefineste, Catifeleaza), Intraceuticals Booster Vitamina C+3 (Calmeaza, Intareste, Protejeaza). Pentru a avea rezultate spectaculoase, este recomandat sa realizezi minimum 6 sedinte de tratament cu oxigen.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod