Madonna, interzisă la cinema

Vedetei i s-a interzis accesul în lanţul de cinematografe american Alamo Drafthouse, după ce "a scris mesaje telefonice non-stop" în timpul proiecţiei lungmetrajului "12 Years A Slave", în cadrul Festivalului de Film de la New York.
Astfel, diva nu va mai putea intra într-un cinematograf Alamo Drafthouse decât dacă îşi va cere scuze, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Potrivit criticului de film Charles Taylor, care se afla în sală, Madonna a scris sms-uri în prima jumătate a filmului şi i-a răspuns grosolan unei femei care a rugat-o să închidă telefonul.

La sfârşitul proiecţiei, Madonna "a plecat în grabă" din cinematograf, în timpul aplauzelor la scenă deschisă, deşi, mai târziu, a făcut fotografii cu regizorul peliculei, Steve McQueen, pe care l-a felicitat pentru filmul foarte bine primit de critică şi public.

Filmul "12 Years a Slave" (2013) spune povestea adevărată a lui Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un bărbat de culoare liber din statul New York, care este răpit şi vândut ca slav în sudul Statelor Unite.
În al doisprezecelea an de sclavie, întâlnirea accidentală cu un aboliţionist canadian (Brad Pitt) îi va schimba lui Solomon viaţa odată pentru totdeauna. Din distribuţie mai fac parte Benedict Cumberbatch şi Michael Fassbender.

Lanţul de cinematografe Alamo Drafthouse, cu sediul în Austin, este cunoscut pentru regulile sale stricte în privinţa folosirii telefonului mobil în sălile de proiecţii, clar precizate pe site-ul oficial: "Avem o politică de toleranţă zero faţă de vorbitul la telefon sau scrierea de mesaje în timpul filmului.
Dacă un spectator este surprins că vorbeşte la telefon sau scrie mesaje, primeşte un avertisment. dacă se întâmplă a doua oară, este dat afară din sală, fără să i se returneze banii".

Tim League, cel care a înfiinţat Alamo Drafthouse, a luat la cunoştinţă faptul că Madonna a încălcat eticheta şi a anunţat pe Twitter: "Până când nu îşi va cere scuze faţă de cinefili, Madonna nu mai are acces pentru vizionare de filme în Drafthouse."

Vedeta nu a comentat încă incidentul.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului al XX-lea, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume, notează Mediafax.
În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 14 Oct 2013, 22:06
    educativ

    Deci : MADONNA !!!!!! Pai 'marile noastre vedete' nu numai ca pot face ce vor,ci sunt si laudate pt lipsa de bun-simt,sunt si platite pt asta...mananca gratis,beau,primesc haine etc....si ce au facut pt noi (nu pt planeta,ca Madonna)? ce avem de invatat si cine isi va aminti de ele peste 10 ani,decat la capitolul 'silicoane'...? Asta inseamna educatie (se aplica si cu copiii,in familie):sa fii consecvent,sa nu faci exceptii,reguli pt toata lumea,pt ca toti avem aceleasi drepturi.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod