Madonna, in vizita la familia lui Jesus

11 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Madonna, in vizita la familia lui Jesus

In curand, cantareata se va intalni cu parintii iubitului sau, Jesus, potrivit celor de la FemaleFirst.com. Se pare ca Madonna, in varsta de 50 de ani, isi doreste sa duca relatia cu Jesus, in varsta de 22 de ani, catre nivelul urmator si de aceea planuieste sa plece in Brazilia pentru a-i cunoaste familia iubitului sau.     

"Madonna ia aceasta relatie foarte in serios si de aceea isi doreste sa-si cunoasca 'socrii'. Este foarte indragostita de Jesus, iar diferenta de varsta nu o deranjeaza absolut deloc", a declarat un prieten al Madonnei, pentru revista In Touch Weekly.

Dar Jesus, care se intalneste cu Madonna inca de la sfarsitul anului trecut, nu pare sa isi doreasca o relatie atat de serioasa cu Madonna: "Nu planuiesc sa ma casatoresc cu Madonna.
Este o persoana minunata, dar nu pot spune ca este femeia vietii mele", a declarat modelul de lenjerie intima, intr-un interviu pentru o televiziune din Brazilia.

De curand, tatal lui Jesus, Luis Heitor Pinto da Luz, a dezvaluit faptul ca cei doi indragostiti se vor casatori intr-o ceremonie Kabbalah foarte speciala. Tot el a fost cel care a declarat ca Madonna si Jesus locuiesc intr-un apartament impreuna cu cei trei copii ai cantaretei: Lourdes, Roco si David.   

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod