Madonna, din nou regizor

de Ileana Voicu Ghinea, 15 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Madonna, din nou regizor

Este pentru a doua ora cand artista trece in spatele camerelor de filmat, informeaza Mediafax. Dupa ce in 2008  a lansat productia "Filth and Wisdom/ Mizerie si intelepciune", anul acesta cea mai bine vanduta artista a secolului XX incepe filmarile pentru "W.E.", o drama inspirata din viata regelui Edward al VIII-lea, monarhul care a renuntat la tronul Marii Britanii pentru a se casatori cu o americanca.

Potrivit revistei Variety, citata de accesshollywood.com, actrita Vera Farmiga, cunoscuta pentru rolul din "Up In The Air/ Sus, in aer", va interpreta rolul americancei divortate Wallis Simpson, iubita regelului Edward al VIII-lea.

Desi revista Variety nu a precizat daca Madonna isi va rezerva un rol si in fata camerei de filmat in filmul "W.E.", fanii artistei americane vor putea sa o vada in postura de actrita, in curand, intr-un episod al reality show-ului "The Marriage Ref", difuzat de postul american de televiziune NBC.

Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume.
in martie anul trecut, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod