Madonna a dezbrăcat o fană pe scenă. Fata era minoră

Cântăreaţa americană şochează din nou, de această dată vedeta a dezbrăcat pe scenă o fată de 17 ani, în timpul concertului pe care l-a susţinut pe 17 martie la Brisbane, Australia.
Madonna a invitat-o pe adolescentă pe scenă şi i-a tras topul fără bretele, lăsând-o pe fată cu sânii expuşi în faţa a mii de oameni, potrivit femalefirst.co.uk.

Cântăreaţa a început prin a-i complimenta aspectul tinerei, spunând: "Este genul de fată pe care vrei o pălmuieşti peste fund şi să o tragi de ...". Madonna i-a dat apoi jos topul, iar fata a rămas cu sânii la vedere, moment în care vedeta a adăguta: "Oh, la naiba! Scuze, hărţuire sexuală".

Potrivit dailymail.co.uk, citat de libertatea.ro, fata nu a fost afectată de acest incident.
"Numai eu pot decide dacă am fost umilită sau nu. De ce crede cineva că m-aș putea simți umilită de sânii sau mameloanele mele? Nu mi se pare că sânii mei sunt mare scofală”, a declarat adolescenta.

Acest incident face parte dintr-o serie de gesturi bizare pe care artista pop le-a făcut în ultima perioadă pe scenă. Comportamentul ciudat al acesteia coincide cu perioada dificilă prin care vedeta trece după ce fiul său, Rocco, a ales să locuiască în Marea Britanie împreună cu tatăl său, regizorul Guy Ritchie, care a cerut în instanţă custodia asupra băiatului în vârstă de 15 ani.

Cu o seară înaintea acestui incident, Madonna a mai susţinut un concert în Brisbane, la care a întâziat trei ore.
În momentul în care a ajuns pe scenă, artista a dat vina pe fanii săi pentru că vin prea devreme la spectacol.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Martie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod