Madison by Luminita Nicolescu - ENJOY YOUR BODY IN COLORS

Explozie de culoare, buna dispozitie si sanatate la Concept Store "The Place", cu ocazia lansarii colectiei capsula de costume de fitness " MADISON by LUMINITA NICOLESCU"
Explozie de culoare, buna dispozitie si sanatate la Concept Store "The Place", cu ocazia lansarii colectiei capsula de costume de fitness " MADISON by LUMINITA NICOLESCU"

Prima colectie de costume de fitness realizata de un antrenor roman a trecut primul test al intalnirii cu publicul la Concept Store "The Place".
Luminita Nicolescu,celebra antrenoare de aerobic,sau Profa, cum i se mai spune, a imbracat de-a lungul carierei sale,atat in antrenoratul de performanta cat si de amatori mii de costume de fitness.

Nu a reusit insa niciodata sa gaseasca pe piata vreun costum care sa imbine perfect comoditatea si lejeritatea de care avea nevoie cu explozia de culoare si indrazneala intalnita doar in concursurile de aerobic.

"Petrec minim 6-7 ore pe zi in sala de antrenament si ca sa raman la fel de entuziasta la prima ora ca si la ultima, am nevoie de muzica energizanta si de costume perfecte.De cea mai buna calitate si in primul rand colorate."a spus Luminita Nicolescu

"La Fit and Famous am facut chiar o regula din a evita costumele de fitness all black.
Doar ca atat eu cat si fetele din club ne doream mai mult decat atat. Vroiam sa fim la sala la fel de exuberante ca si in viata de zi cu zi. Asa s-a nascut aceasta colectie, in care am combinat cele mai bune materiale obisnuite pentru fitness cu dantela, paiete si praf de cristale Swarovski. In plus, materialele de cea mai buna calitate  si lucratura deosebita m-au ajutat sa creez modele flatante pentru orice silueta. Pun in valoare frumusetea corpului, sunt extrem de comode, se simt ca o a doua piele si dealtfel lasa toti porii sa respire si sa...transpire dar in acelasi timp au efect astringent si de lifting."
 
Imaginea colectiei este micuta Madison , nepoata Profei, de doar 2 ani si jumatate. "La noi in familie, nepotii sunt comoara noastra. Cand fiica mea l-a nascut pe Nicolas, am scos pentru el o carte, scrisa si ilustrata de mine. Cand a venit pe lume Madison , am primit imboldul necesar sa pun in practica visul meu de a avea o colectie de costume de gimnastica. Si evident, ea va face gimnastica, fie aerobica fie ritmica.
Iar lansarea colectiei am programat-o special ca sa fie prezenta si Madison si fiica mea Madalina, profesoara de matematica la International School of the Hague"


Capsula contine 25 de piese unicat, atat pentru adulti cat si pentru copii. Ele sunt prototipurile colectiei,create de atelierul Deea Buzdugan dupa designul original LUMINITA NICOLESCU, si pot fi admirate in Concept Store "The Place", din Calea Dorobanti 102-110, urmand ca din septembrie sa fie produse in serie. Pana atunci ,costumele se pot realiza la comanda, prin intermediul Concept Store-ului sau direct pe site-ul http://www.fitandfamous.ro/, la preturi ce variaza intre 400 si 600 ron.
 
Mihaela Nicola, Roxana Iliescu(B1tv), Deea Buzdugan, Thea Haimovitz, Anana Stratulat, Oana Zamfir(Digi24), Simona Taranu(Digi24), Luminita Salagean (Il Calcio), Purification Jimenez Medina(Romprint), Ioana Mihut (Plafar) au fost doar cateva dintre doamnele care s-au aratat incantate de glam colectia de costume de fitness.
 
Atmosfera healthy a lansarii a fost completata de minune de ACQUA CARPATICA, singura apa fara nitrati din Romania si de un savuros cocktail 100% natural cu fructe uscate de tot felul si alune din toate colturile globului pus la dispozitie de Magazinele PLAFAR.
Asa s-a raspuns implicit si la intrebarea de pe buzele tuturor ziaristelor, cum se hraneste Luminita Nicolescu de arata atat de bine. Fotografia mini-barului PLAFAR este exemplificarea vie a menu-ului obisnuit al celebrei antrenoare.
 
Profa nu este la prima incercare de design,ea fiind,inainte de '89 o apreciata creatoare a magazinelor tip Fondul Plastic. Dealtfel, Luminita Nicolescu poate fi definita perfect cu numele de...artist complet.

In copilarie a facut balet la cel mai inalt nivel,apoi a absolvit scoala de muzica,sectia pian (si astazi intre antrenamente da adevarate concerte de muzica clasica), a performat apoi in canto ajungand chiar la "Steaua fara nume", a facut cursuri de teatru fiind extrem de apreciata de toti profesorii si,intr-un final (ascultand de sfatul familiei si mai ales al viitorului sot pe care-l adora si astazi) s-a inscris la arhitectura.
Orice a facut de-a lungul vietii, de la desen la tae boo, de la canto la aerobic, de la design interior la studiul formei corpului omenesc a facut exemplar si cu tot sufletul.
 
"Intotdeauna am transformat pasiunea in meserie, asa incat nu ma plictisesc niciodata", marturiseste Luminita Nicolescu.

Autoarea a peste 12 carti pentru copii, scrise, ilustrate si editate de ea, producatoarea si realizatoarea primei casete video de gimnastica aerobica din Romania si apoi a 4 DVD-uri (Body Shape, Beauty over 40.
Tae-Boo si Aerobic) prin intermediul carora a ajutat mii de femei sa-si castige forma ideala si increderea in sine, PROFA este hotarata acum sa faca din colectia de costume de fitness " MADISON by LUMINITA NICOLESCU" un succes international.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod