Madalina Manole comemorata la TVR

de Ileana Voicu Ghinea, 14 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Madalina Manole comemorata la TVR
Emisiunea "Muzica e viata mea  - In memoriam Madalina Manole" va fi  difuzata astazi la TVR 1, de la ora 18.30 si maine (joi, 15 iulie), de la 12.45.

O emisiune realizata in 2002, un portret al Madalinei, cu povestile spuse de ea, cu declaratii ale celor care au avut influenta asupra carierei muzicale. Producatorul tv Liana Sandulescu a realizat aceasta emisiune in urma cu 8 ani si spune despre ultima colaborare cu Madalina Manole: "A fost anul trecut, la Gala Crucii Rosii – "Banca de alimente", ea fiind imaginea campaniei.
Inainte de transmisiune, Madalina mi-a trimis pe mail imagini cu baietelul ei... Orice disparitie de acest gen trezeste amintiri frumoase si dureroase in acelasi timp. Asta ne arata cat suntem de fragili si cat de putin pretuim fiecare moment al vietii noastre. Uitam asta si traim ca si cum am fi nemuritori. Am lucrat cu Madalina si am avut o relatie speciala mai ales in perioada in care era cu Serban Georgescu. Venea la toate emisiunile facute de mine – "Ba da ba nu", "Muzica e viata mea", festivaluri...
– si a cantat toate piesele la TVR"
.  

In emisiunea "Muzica e viata mea", telespectatorii o pot revedea pe Madalina de la inceput de drum, pe balerina Madalina, copilul si apoi adolescenta. Lucian Avramescu a descoperit-o, la indemnul tatalui ei. Putina lume mai stie ca a fost Miss Ploiesti. In emisiune sunt multe imagini de arhiva, fotografii personale ale Madalinei, secvente din productii la care a participat. Prima ei filmare a fost facuta de Titus Munteanu.

Absolventa a Liceului de Chimie din Ploiesti si a scolii de controlori trafic aerian Baneasa, a lucrat timp de 4 ani in acest domeniu.
Dar muzica a fost marea ei chemare, declarata si realizata. Discuri precum "Fata draga", "Ei, si ce?", "Traiesc pentru tine", "Canta cu mine", "Lina, Lina, Madalina" (de muzica populara), "Dulce de tot!".
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • VIO pe 15 Iul 2010, 14:31
    MADALINA O VIATA A SACRIFICIULUI ROMANESC

    viata e o replica a tot ceea ce traim,mada a fost este si va fi in inimile tuturor cei mici o vor cunoaste de acum in colo pentru ca nu a vrut mas media sa o cunoasca vie abia dupa ce sa stins a-ti vrut sa-i da-ti valoarea pe care o merita e revoltator ,multi din ani 90 si-au botezat copii dupa numele ei,nu ea este vinovata de ce sa intimplat voi,noi toti suntem vinovati suntem o tara a nimanui si nici unde a noastra traim dupa legea trintorilor spagari ,unde credeti ca-si putea gasi locul o asemenea fiinta in romania de vis construita de cine/

    0
    0

  • daniel pe 14 Iul 2010, 19:20
    in primul rand d-zeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace

    romania din pacate pierde din ce in ce mai multe valorii si din muzica dar si dintre actori.mare pacat k s-a stins din viata asa de timpuriu.

    0
    0

  • katy pe 14 Iul 2010, 18:44
    Dumnezeu s-o ierte!!!Regrete eterne familiei..:(:(:(

    Nu-mi vine sa cred k Madalina Manole nu mai este..este pur si simplu un soc pt toata lumea...nu-mi vine sa cred k "fata cu parul de foc"nu mai este..:( imi plak foarte mult melodiile Madalinei Manole...pur si simplu nu mai am cuvinte..:(:( Dumnezeu s-o ierte..:(:(:(:(

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod