Mădălina Ghenea, un nou iubit celebru? Românca, alături de Lewis Hamilton la Cannes - FOTO

Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger au trecut prin mai multe despărţiri şi împăcări


Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton au o relaţie, marcată de câteva despărţiri şi împăcări, care a început în anul 2007. Nicole Scherzinger, fosta cântăreaţă principală din grupul Pussycat Dolls, s-a despărţit pentru a patra oară de iubitul ei, Lewis Hamilton, în luna februarie, după ce pilotul de Formula 1 a refuzat să o ceară în căsătorie, după cum informa la momentul respectiv presa britanică.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, ar fi avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina.

Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno. Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

În pelicula "La giovinezza/ Youth", de Paolo Sorrentino, Mădălina Ghenea joacă alături de actori renumiţi precum Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine şi Rachel Weisz.
Paolo Sorrentino este cunoscut pentru pelicula "La Grande Bellezza/ The Great Beauty", care a câştigat anul trecut premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod