Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, un cuplu fericit

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2013
Românca pare că l-a subjugat complet cu farmecul ei pe năbădăiosul ei logodnic.

Mădălina Ghenea (25 de ani) şi Gerard Butler (43 de ani) au avut o apariţie remarcabilă la petrecerea Vanity Fair, organizată în Los Angeles, la hotelul Sunset Tower, după gala de decernare a premiilor Oscar.

Cei doi erau foarte fericiți şi au fost în centrul atenției încă de la sosire. Mădălina și Gerard Butler au pozat pentru fotoreporteri și s-au amuzat copios pe covorul roșu, dovedind că se simt foarte bine împreună.

Starul scoţian a cunoscut-o pe Mădălina Ghenea atunci când aceasta a fost angajată pentru a promova alături de Gerard Butler un produs din brandul Super Max, anul trecut, la Dubai.

Zvonurile potrivit cărora cei doi ar avea o relaţie au apărut pentru prima dată în mai 2012.Înainte de relaţia cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler a avut relaţii cu câteva actriţe importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz.
Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod