Mădălina Ghenea, noua imagine Love Republic

Actriţa şi fotomodelul Mădălina Ghenea a pozat pentru colecţia primăvară-vară a brandului rusesc Love Republic.

Love Republic, brand din grupul rusesc Melon Fashion Group, a ales să lucreze cu Mădălina Ghenea pentru promovarea colecţiei primavară-vara 2013. "Suntem încântati de această colaborare, Mădălina arată incredibil şi întruchipează exact filosofia Love Republic”, a declarat Anastasia Arestova, managerul brandului Love Republic.

Mădălina Ghenea a pozat în ţinute spectaculoase transpunându-se perfect în femeia Love Republic care este interesantă, fermecătoare, sexy şi care nu imită pe nimeni. Încântată de rezultat, Mădălina a declarat: „Love Republic m-a captivat instant; un brand primitor şi relaxant care este foarte aproape de mine, spiritual vorbind!”

Brandul Love Republic este prezent în Rusia cu 101 magazine, 15 magazine deschise in regim de franciză plus 8 magazine în Ucraina.


    
Actriţă şi fotomodel, s-a născut la 8 august 1987, în Slatina. Cariera sa în domeniul modei a început pe când avea doar 15 ani când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, urmând să participe la prezentări de modă din toată lumea: România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franţa sau Spania şi să colaboreze cu branduri renumite.



Mădălina Ghenea este imaginea companiei de telefonie mobilă TRE-Italia şi a brandului de haine DEHA.

În anul 2010, ea a debutat în televiziune ca participantă la popularul concurs  Ballando con le stele, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia. Debutează în cinematografie în 2011, ca şi actriţă în comedia italiană I Soliti Idioti, iar în 2012 acceptă şi provocarea unui rol dramatic în filmul Razza Bastarda. În toamna acestui an, va apărea alături de Jude Law şi în producţia Dom Hemingway în regia lui Richard Shepard.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod