Mădălina Ghenea l-a adus pe Gerard Butler în România

Cei doi au petrecut câteva ore la Bâlea Lac, iar actorul a fost surprins plăcut de peisajele noastre.
Starul scoţian, în vârstă de 43 de ani, a aterizat sâmbătă în jurul orei 13:35 pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni. De aici, a fost preluat de o maşină şi dus pe pista din Băneasa, unde îl aştepta un elicopter, anunţă stirileprotv.ro.

Gerard Butler a ajuns în judeţul Argeş, unde era aşteptat de Mădălina Ghenea. Cei doi au vizitat Bâlea Lac. Profitând de vremea superbă, cei doi au admirat peisajul superb şi s-au retras apoi, departe de privirile curioşilor, la o cabană din zonă.
 
 
 

Potrivit postului Antena 1, Gerard Butler nu a cerut şofer, ba chiar a condus el însuşi pe Transfăgărăşan, la volanul unei maşini blindate.
Unul dintre motivele vizitei acestuia în România ar putea fi nunta fratelui Mădălinei, care se va însura în curând, anunţă postul citat.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler şi-au început relaţia în mai 2012, după ce fotomodelul român, în vârstă de 25 de ani, s-ar fi despărţit, potrivit presei internaţionale, de starul hollywoodian Leonardo DiCaprio. Ghenea şi Butler nu au mai fost văzuţi împreună din luna aprilie a acestui an, determinându-i pe jurnaliştii specializaţi în ştiri mondene să afirme că relaţia lor s-ar fi încheiat.

Mădălina Ghenea declarase anterior că se simte pregătită să îşi întemeieze o familie cu Gerard Butler, despre care a spus că a fost "prima iubire adevărată" din viaţa ei.
"Sunt pregătită să am copii chiar acum. Mi-am dorit întotdeauna să am o familie, cu mulţi copii şi animale de companie. Gerard este un bărbat minunat, care ştie să facă absolut tot şi sper că nu se va schimba niciodată", a spus ea atunci.
 
 

Cei doi s-au împăcat, însă, în iunie ei fiind fotografiaţi la Roma, în timp ce se plimbau şi se îmbrăţişau în zona Fontana di Trevi.


Foto: Hepta, Click!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod