Mădălina Ghenea joacă în comedia romantică "Smitten!"

Modelul şi actriţa de origine română va juca în comedia romantică "Smitten!", lungmetrajul de debut al scenaristului american Barry Morrow, ale cărui filmări au început luni, în Italia, şi vor dura şapte săptămâni.

"Smitten!" are la bază un scenariu scris de Barry Morrow. Acesta a fost premiat cu Oscar pentru scenariul peliculei "Rain Man", în 1989, şi a câştigat un premiu Emmy, în 1982, pentru scenariul filmului de televiziune "Bill" (1981), de Anthony Page, cu Mickey Rooney în rolul principal, informează site-ul hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Povestea filmului "Smitten!", compusă din patru planuri, are în centru un tânăr director american din lumea modei, care este răpit şi dus în Alpii italieni de trei membri importanţi ai mafiei.

Actorul Darren Criss, care a fost recent nominalizat pentru cel mai bun cântec din serialul "Glee" (2015), cu piesa "Dreams Come True/ This Time", la premiile Emmy, se va afla pentru prima dată în postura de protagonist al unei pelicule, de la încheierea serialului muzical.

Pe lângă serialele de televiziune în care a jucat, "Glee" (2010 - 2015) şi "Web Therapy" (2013), Darren Criss, în vârstă de 28 de ani, şi-a împrumutat vocea mai multor personaje de desene animante, în producţii ca "The Tale of The Princess Kaguya" (2013) şi "The Wind Rises" (2013).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod