Mădălina Ghenea, imagine emoționantă pe internet

Românca se bucură din plin de cariera ei, însă dovedește că se descurcă şi în postura de mămică.
Mădălina Ghenea a postat pe internet o fotografie în care apare în timp ce-l hrănește cu biberonul pe Nor, bebelușul pe care l-a adoptat din Haiti. 

Fotomodelul s-a despărţit de Gerard Butler în urmă cu trei luni, însă cei doi s-au reîntâlnit la Roma, la sfârșitul lunii iunie. Actorul scoţian şi prietena sa româncă păreau mai mult decât îndrăgostiţi în timp ce se plimbau pe lângă celebra Fontana di Trevi din capitala Italiei.
 
 

Mădălina Ghenea a participat, la Roma, la o şedinţă foto, pentru revista Io Donna, cu Toni Thorimbert, un fotograf de artă, modă şi publicitate.
Actriţa aşteaptă ;i lansarea în Marea Britanie a filmului Dom Hemingway, programată pentru anul viitor, peliculă în care va juca alături de Jude Law, Richard E. Grant şi vedeta din "Game Of Thrones", Emilia Clarke.
 
 
 
 
Următorul film în care va juca Gerard Butler va avea premiera tot în 2014. El îşi va împrumuta vocea unui personaj din "How To Train Your Dragon 2". 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod