Macaulay Culkin mai are 6 luni de trăit

Celebrul actor din comedia "Singur acasă" este în pericol din cauza dependenței de droguri.

Actorul devenit celebru prin rolul din comedia "Singur acasă" este în pericol din cauza dependenței de droguri.

În urmă cu mai mulţi ani, cel numit copilul minunte de la Hollywood, a căzut patimă heroinei, iar starea lui din acest moment nu este una tocmai bună din punct de vedere a sănătăţii, relatează site-ul 7sur7.be, citat de cotidianul Click!.

"Macaulay este cu siguranţă în trenul morţii. Mă tem că doza lui de droguri este din ce în ce mai mare. El are nevoie de ajutor", a declarat un apropiat al actorului, pentru revista citată.

Prietenii lui apropiaţi se tem să nu facă o supradoză.

În cazul în care actorul nu va primi ajutor, să ajungă la un centru de dezintoxicare sunt şanse să moară chiar în maximum şase luni, scrie 7sur7.be.

Apropiaţii bănuiesc faptul că actorul în vârstă de 31 de ani nu a putut să îşi revină după despăţirea de actriţa Mila Kunis din 2011, relaţie care a durat mai bine de opt ani.

În februartie, starul a fost surprins de fotografi în New York, arătând extrem de slăbit şi obosit. Imaginile care îl arătau extrem de slab, ţinând în mână o cutie de energizant, au stârnit reacţii de îngrijorare cu privire la starea de sănătate a vedetei filmelor din anii '90.

Macaulay Culkin, considerat în anii '90 drept "copilul minune de la Hollywood", a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului Kevin McCallister din primele două filme din seria "Singur acasă". El a avut însă numeroase probleme în anii care au urmat, având chiar un proces cu proprii părinţi, cu privire la banii câştigaţi de pe urma filmelor în care a jucat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 August 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 3 Aug 2012, 09:36
    ...

    Pacat ca nu a stiut sa isi traiasca viata echilibrat.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod