Lui Dean Winters i s-a furat identitatea

Facebook Twitter Comenteaza
Lui Dean Winters i s-a furat identitatea

Actorul Dean Winters, cunoscut telespectatorilor din rolul "Irlandezului" Ryan O'Reily in serialul "Oz - Inchisoarea federala" a inaintat o plangere la politie dupa ce s-a convins ca un individ dubios i-a furat identitatea.

Winters s-a infuriat groaznic atunci cand mai multe persoane i-au spus ca il cunosc, desi el nu le intalnise niciodata. "La inceput am crezut ca este o greseala. Acum patru ani am intalnit o fata care mi-a spus ca am fost iubitul prietenei ei. I-am spus ca ma confunda, dar mai tarziu mai multe persoane mi-au spus ca am fost in locuri de care nici macar nu am auzit", marturiseste consternat Dean Winters.

Hotul de identitate nu numai ca se foloseste de numele lui Winters pentru a cuceri diverse femei, ci poarta conversatii intregi pe Internet, incercand sa convinga cat mai multe domnisoare ca este starul serialului "Oz - Inchisoarea federala".
"De curand, o prietena mi-a spus ca s-a distrat copios in conversatia pe care am avut-o cu o seara inainte pe Internet, dar ca am facut cateva comentarii nepotrivite care au deranjat-o. Am ramas socat, pentru ca eu nu vorbesc niciodata cu nimeni pe Internet", a completat Winters.

Momentul care i-a pus capac lui Winters si l-a determinat pe acesta sa apeleze la ajutorul politiei a fost atunci cand o tanara rusoaica a venit la el si l-a intrebat daca este Dean Winters. Actorul i-a raspuns ca da, fata s-a indepartat putin si a venit apoi cu o prietena.
Aceasta a spus ca nu este acel Dean Winters pe care il cunoaste. Se pare ca impostorul a avut cu femeia o relatie de cinci luni, timp in care aceasta a crezut ca este iubita vedetei serialului "Oz - Inchisoarea federala".

"Ticalosul asta intra la petreceri exclusiviste, bea si mananca pe gratis si cucereste femei in numele meu. Cred ca si arata ca mine, din moment ce atat de multa lume ne confunda. Cred ca este foarte periculos si vreau sa-l prind inainte sa raneasca pe cineva", spune Winters indignat, hotarat sa-i dea de urma celui care i-a furat identitatea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod