Lucian Viziru pune umărul la treabă în Ferma Vedetelor

Lucian Viziru a intrat în echipa Ferma Vedetelor săptămâna trecută, alături de Roxana Ionescu. Venirea celor doi în casă a creat multe tensiuni printre fermierii aflați deja acolo, Roxana fiind prima victimă ce a intrat la duel și a fost eliminată după doar câteva zile petrecute în fermă.
Lucian îl are alături pe fratele său Augustin și își dă silința să învețe și să ajute cât mai mult la treburile zilnice. Chiar dacă nu știa foarte multe despre viața la țară, Lucian s-a documentat înainte de a intra în show și chiar a citit pe internet despre cum să mulgă vaca, lucru care i-a ieșit foarte bine din prima și a fost lăudat de către Ionuț.

Despre experiența lui la țară, Lucian a declarat înainte să meargă la fermă: “N-am mai fost la țară de când eram mic.
Pot doar să spun că era interesant. Jucam fotbal cu "țaranii" , ei jucau desculți și, culmea, nu părea să-i deranjeze. Eu nu puteam sta nici măcar în picioare desculț.”. Însă, el este obișnuit cu condițiile grele de trai din timpul taberelor de schi: “În facultate, la cursurile de schi, dormeam 12 oameni în cameră și aveam apă caldă jumătate de oră pe săptămână, joia. Telefoane mobile pe vremea aia nu existau. Trebuia să mergem la releu, acolo era un domn care avea telefon și trebuia să îi dăm bani ca să sunăm acasă.
La micul dejun aveam fasole bătută sau varză calită, așa că am mai dat peste aceste feluri de mâncare. Deci, condițiile nu mi se par grele. Pentru ei va fi interesant dacă voi avea vreun coșmar. Eu obișnuiesc să mai răcnesc în somn dacă sunt stresat sau supărat!”
.

De când a ajuns în Ferma Vedetelor, Lucian a muls vaca, a spart lemne, a făcut curățenie, a săpat, i-a ajutat pe concurenți la construirea cotețului și a fost acolo de fiecare dată când au avut nevoie de ajutor.

Cum va evolua Lucian în competiție și la ce noi provocări va fi supus vom afla de luni până joi de la 20:30 și sâmbăta de la 22:15.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Ferma Vedetelor - Nicăieri nu-i ca la țară!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod