Lucian Viziru a dus-o greu în Germania: "Am făcut foamea!"

Fostul membru al trupei "Gaz pe foc" a renunţat la cariera muzicală şi s-a apucat de tenis, cu gândul că va avea o situaţie financiară mai bună. În 2013, el a plecat din România, împreună cu soţia şi fiul lor, şi s-a angajat antrenor de tenis la un hotel din staţiunea Garmisch-Partenkirchen, însă lucrurile nu au mers deloc cum şi-ar fi dorit.

Invitat la emisiunea Oanei Turcu, de la Antena Stars, artistul a povestit cum i s-a schimbat viaţa când tatăl său s-a îmbolnăvit: "Când a trebuit să-l operăm pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am plătit din el, când nu am mai putut să-l plătesc la timp pentru că efectiv nu aveam de unde, a venit banca și a luat tot: și ce aveam și ce nu mai aveam."

Când a ajuns în Germania, cântăreţul a fost nevoit să muncească foarte mult, zi-lumină, dar tot nu a reuşit să iasă din impas.

"În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă. Nu aveam timp, alergam întruna pe teren, sunt foarte stricți", a mărturisit el.

Norocul lui a fost că şi-a găsit o soţie înţelegătoare care i-a fost alături în aceste momente grele. "După ce m-am căsătorit am găsit liniștea de care duceam lipsă, ceea ce nu am găsit la alte femei înaintea Emei. Ea nu a vrut să fie cu mine nici pentru faimă, nici pentru bani.
Când am întâlnit-o prima dată pe Ema aveam 17 ani, eram timid și nu mai avusesem alte femei. Eu nu am uitat-o de atunci și mă bucur că nici ea nu m-a uitat"
, a mai spus Lucian Viziru.

Solistul a participat lunile trecute la "Ferma Vedetelor" de la Pro Tv, însă a părăsit repede show-ul, fiind eliminat în duelul cu Dan Helciug.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod