Lucian Mîndruță revine pe "sticlă": își face televiziunea lui!

Mîndruță are mare încredere în noul său proiect


La rândul său, Alex Livadaru a spus că în cadrul proiectului laştiri.ro va încerca să respecte principiile jurnalismului de calitate. "Eu personal l-am practicat de mai multe ori. Sunt cel care a lansat la Pro TV emisiunea "România, te iubesc!" şi cel care a coordonat mai mulţi ani de zile principalele campanii sociale ale postului", a spus Livadaru.

Răspunzând unei întrebări adresate de membrul CNA Narcisa Iorga, Lucian Mîndruţă a spus că investiţia iniţială în lansarea noii televiziuni este de 500.000 de euro.

"Va funcţiona ca un start-up obişnuit. Noi credem că există oameni şi instituţii financiare care să investească în acest proiect", a mai spus Mîndruţă.

Încercăm să-i readucem pe cei care au plecat înspre online de la televizor, ori pentru că nu au mai avut răbdare, ori pentru că nu s-au mai regăsit în oferta actualăLucian Mîndruță
Pe de altă parte, la dosarul depus la CNA, a fost depus şi un acord de principiu transmis de către UPC România cu privire la disponibilitatea de a transmiterea noii televiziunii laştiri.ro în reţelele de comunicaţii electronice ale UPC.

CNA a aprobat acordarea celor două licenţe pentru televiziunea laştiri.ro cu nouă voturi "pentru" (Laura Georgescu, Viorel-Vasile Buda, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) şi unul "împotrivă" (Monica Gubernat).

Bucuria lui Mîndruță a fost cu atât mai mare cu cât CNA a luat această decizie în preajma zilei sale de naștere, notează ziarul Click!, amintind că fostul știrist a împlinit luni 47 de ani.

"Nu toți au votat proiectul.
Însă sunt recunoscător tuturor, mai ales că am ajuns la vârsta la care să înțeleg că, în multe situații, o critică bine gândită e mai valoroasă decât o laudă. Știu că nu i-am convins pe toți. Dar le mulțumesc că au înțeles, poate înaintea mea, că avem nevoie de altceva în materie de televiziune de știri. Un canal care nu caută să intre în concurență cu ce e acum pe piață, ci încearcă să readucă la știri oamenii care au fugit de ele, în online sau pur și simplu în alt gen de spectacol. Ce vrem să facem - și licența e doar primul pas, urmează alții mai grei - e să vă ajutăm să vă vedeți viețile, dilemele, alegerile, părerile, emoțiile și viziunile într-un ecran în care v-ați obișnuit mereu să fie spectacolul altora.
Despre asta e vorba în LaȘtiri. Despre libertatea de expresie a publicului. Exprimată în online. Și pusă înapoi la televizor. Iar ca patron vă spun de pe acum: prima mea grijă va fi ca orice angajat și spectator să mă poată contrazice. Pe post și (sper) la o emisiune de maximă audiență!"
, a scris Mîndruță pe pagina sa de Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod