Lucian Mandruta: "Din primii bani mi-am cumparat un casetofon"!

Este tată, blogger, realizator de emisiune la Digi FM, pasionat de ciclism şi navigaţie. Şi de fotografie, din care a câştigat primii săi bani.

Lucian Mândruţă, realizatorul emisiunii „Interactiv”, de la Digi FM, difuzată de luni până vineri, de la 10.00, i-a răspuns cu umor Mirunei la întrebările ei din interviul pentru oameni mari. ”La 10-12 ani făceam fotografii. La nunţi şi la înmormântări. Şi le vindeam vecinilor. Erau nefiscalizate. Din banii primiţi mi-am luat biciceleta, casetofon”, îşi începe mărturisirea Lucian.

Expansiv şi bun vorbitor acum, Lucian Mândruţă recunoaşte că în copilărie era total diferit.

Eram un copil foarte timid, aveam ochelari groşi, fetele nu se prea uitau la băieţii cu ochelari. Am fost un copil singuratic. Am reuşit să ies din cochilia asta  târziu, pe la 17-18 ani. Am avut o copilărie ca orice copilarie trăită înainte de '89. Îmi amintesc că am primit de Crăciun 2 sau 3 portocale pe care le-am pus în crengile de brad şi nu le-am mâncat pentru că mi s-a părut că au valoare mai mare de decoraţiune.

Lucian Mândruţă spune că are şi un regret: şi-ar dori să petreacă  mai mult timp cu fiii săi.

„Pe copiii mei îi creşte google, yahoo, facebook şi încă 100 de aplicaţii. Copiii mei sunt copii virtuali, crescuţi de tabletă, de telefonul mobil. Din când  în când  mă mai întâlnesc cu ei. Sunt de treabă. Din păcate, toată copilăria lor am venit acasă la 10 seara. Singurele momente în care mai vorbesc cu ei sunt cele în care îi duc la scoală. Încerc să le explic ca în viaţă vor fi multe momente de cumpăna şi să aleagă soluţia pe care le-o dictează inima lor.
Să nu se ia după alţii, să nu gândească cu mintea altora”, spune realizatorul Digi FM în interviul difuzat de „Jurnal pentru copii”, sâmbătă, de la 09.30.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod