Loredana, ţinută exclusivistă la "Vocea României"

Vedeta s-a îndrăgostit de un model de sandale Tom Ford, în valoare de aproximativ 1.500 de dolari, afişând o ţinută exclusivistă la debutul noului sezon al emisiunii.
Modelul de sandale a fost purtat şi de Rihanna, Anne Hathaway şi Jennifer Lopez pe covorul roşu de la Hollywood, informează site-ul realitatea.net. "Sandalele aurii sunt o creaţie Tom Ford, una dintre piesele de rezistenţă ale colecţiei sale din acest sezon, şi mi-au plăcut foarte mult datorită modelului tip «gladiator»", a declarat Loredana. "Colierul este vintage, achiziţionat din New York", a mai spus ea.

Loredana a purtat o rochie neagră şi o coafură în stil grecesc la prima ediţie a emisiunii-concurs "Vocea României". "Rochia este creată de Female după o idee de-a mea, dintr-un material special, inovator, iar colierul auriu este vintage, l-am achiziţionat din New York cu ceva timp în urmă.
Am avut aceeaşi ţinută în etapa audiţiilor pe nevăzute pentru că toate trebuie să fie în acord. Cum acestea s-au filmat în august, am învăţat din experienţă că trebuie să îmi aleg un outfit care să fie şi comod, în care să mă simt bine câteva zeci de ore cât durează «blind»-urile în platou"
, a explicat cântăreța.

În noul sezon "Vocea României", concurenţi din România, Republica Moldova, Serbia şi Emiratele Arabe Unite se vor întrece pentru premiul de 100.000 de euro.
"Show-ul se transformă într-un schimb de experienţă. Vreau să văd spectacol şi să ascult voci care să-mi transmită ceva, să-mi inducă o stare, o emoţie, pentru că asta înseamnă, pentru mine, o voce de succes. Standardele sunt foarte ridicate, aşa că şi aşteptările noastre sunt pe măsură", a declarat juratul Marius Moga.
 
Anonimi şi artişti consacraţi, din România, Republica Moldova, Serbia şi chiar Emiratele Arabe Unite, concurenţi dornici să îşi îndeplinească visul prin muzică vor intra în competiţia de la Pro TV.
Câştigatorul titlului va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, precum şi a unui contract cu Universal Records pentru un an de zile.

Julie Mayaya, Vocea României din cel de-al doilea sezon, şi Vizi Imre, Tibi Scobiola şi Cristi Nistor, finaliştii care au făcut senzaţie în sezonul trecut, vor cânta în deschiderea show-ului din 28 septembrie.

Al treilea sezon "Vocea României" va putea fi urmărit, din 28 septembrie, în fiecare sâmbătă seară, de la 20.30, la Pro TV. 


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod