Loredana sustine un concert live in fata sefilor de stat prezenti la Summit-ul NATO

Facebook Twitter Comenteaza
Loredana sustine un concert live in fata sefilor de stat prezenti la Summit-ul NATO

Cu ocazia celui mai mare Summit din istoria NATO, Loredana va sustine in fata tuturor celor 26 de sefi de stat prezenti la aceasta reunine la nivel inalt un megaconcert live de exceptie.

Artista a fost aleasa astfel ca simbol al artistului roman care reprezinta cel mai bine cultura, tradiitle si modernismul romanesc, in acelasi timp. Concertul va avea loc pe 2 aprilie, in prima zi a Summit-ului, la Palatul Parlamentului, pe scena special construita cu ocazia acestui eveniment deosebit. Loredana a pregatit un show de proportii, in stilul sau caracteristic, care va dura aproximativ o ora si jumatate, timp in care artista va interpreta melodii ce reprezinta un fusion excelent de muzica pop, lautareasca si tiganeasca.
Piesele sunt incluse pe cel mai recent album al sau, intitulat "Made in Romanie", care contine atat piese inspirate din legaturile pe care artista le are de ceva vreme cu frumoasa cultura a etniei rrome, dar si melodii originale romanesti.

La Summit-ul de la Bucuresti, pe langa cele 26 de state membre ale Aliantei, vor participa toate cele 23 de tari care fac parte din Parteneriatul pentru Pace.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod