Loredana se mentine in forma cu programul revolutionar de age management

Sub indrumarea Dr. Ovidiu Penes, specialist in age management, medic primar, doctor in stiinte medicale, cadru didactic la UMF Bucuresti.

Loredana se mentine in forma cu programul revolutionar de age management care face furori in toata lumea. Sub indrumarea atenta a dr. Ovidiu Penes, specialist in age management si fondatorul primei clinici de intinerire medicala din Romania, Loredana a obtinut rezultate remarcabile intr-un an de zile.

"In primul rand mi-am reglat somnul. Si asta nu e usor in viata mea tumultoasa, cu turnee si atatea nopti petrecute in camere de hotel. Se stie ca somnul este cel mai bun medicament, somnul regenereaza organismul, este esential pentru o viata sanatoasa! Pot sa spun ca rezistenta si forta fizica s-au imbunatatit considerabil.

Cat despre raceli, daca inainte erau frecvente si treceau foarte greu, acum sunt istorie. Am energie si pofta de viata mai ceva ca la 20 de ani”, declara Lori.

Loredana auzise de domeniul age management in America unde el exista de peste 40 de ani: “Este noua medicina, in care nu exista o pastila buna la toate, ci fiecare persoana este tratata in functie de caracteristicile ei. E o arta fina. Pentru asta trebuie sa cauti doctorul potrivit, care sa vina in calea dorintelor tale. Noul concept este ca nu conteaza cati ani ai, conteaza cat de tanara este energia ta!

Artista a inceput programul de age management sub indrumarea dr.

Ovidiu Penes in ianuarie 2015 prin analize genetice si diferite teste: “In functie de rezultate se personalizeaza un tratament, asa fel incat valorile mai scazute sau mai ridicate ale unor vitamine, minerale din organism sa fie echilibrate. De aceea analizele trebuie repetate la cateva luni pentru a ajusta tratamentul  in functie de noile valori. Stresul, perioadele mai intense din viata de zi cu zi pot afecta major echilibrul si de aceea trebuie luate in calcul. A te duce de capul tau sa ti iei vitaminele si mineralele de la farmacie poate sa-ti faca mai mult rau decat bine”, adauga Loredana.

Cantareata ii sfatuieste pe toti cei care vor sa aiba grija de sanatatea lor sa adopte sloganul Fara varsta!: “Sa nu-si mai evalueze viata, sanatatea, actiunile in functie de un numar, de un patern, de vorba: pentru varsta ta stai foarte bine, ci sa aiba curajul sa traiasca cu energia tineretii si cu o gandire proaspata si pozitiva!

Prin programele de diagnostic propuse de Clinica de Age Management, pacientii afla cine sunt in unicitatea lor, in ce stadiu le sunt celulele, care este varsta organismului fata de varsta pe care o au scrisa in buletin, iar prin pachetele de tratament isi adapteaza stilul de viata la nevoile organismului lor.

Noi trebuie sa stim ca nu exista adevaruri general valabile si ca ceea ce cuiva ii face bine poate fi extrem de nociv, poate chiar mortal pentru altii”, declara dr. Ovidiu Penes, specialistul in age management.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod