Loredana, pe coperta Tango

Facebook Twitter Comenteaza
Loredana, pe coperta Tango

In plin sezon estival, revista Tango vine cu o coperta si un pictorial "fierbinti", in numarul din luna iulie, protagonista fiind nimeni alta decat Loredana Groza. Ipostaza in care revista a surprins-o pe celebra artista este una materna, iar nu una seducatoare, asa cum ar fi fost de asteptat.

In pictorial, alaturi de Loredana mai apar doi bebelusi, un baietel de culoare de numai 8 luni, care a jucat si in serialul "Inima de tigan", difuzat de Acasa TV, si o fetita de doua luni si jumatate. Interpreta vorbeste in interviul care insoteste pictorialul si despre casnicia sa si despre relatia cu sotul sau, Andrei Boncea, pe care il prezinta drept un familist perfect.

"Andrei nu e niciodata gelos. Eu am fost geloasa la inceput, dar acum nu-mi mai fac nicio grija. Femeile au tendinta sa exagereze. Si apoi, chiar daca un barbat s-a uitat dupa cineva sau daca a avut un gand, e chiar atat de grav? Oricine are ganduri vinovate, sa fim seriosi! Cred ca alte lucruri conteaza, conteaza ca ma respecta, ca ma iubeste, ca face totul pentru fata mea, pentru familie, pentru mine. Asta e dragostea, nu e asa?", declara Loredana in interviul acordat revistei.

Tot despre iubiri, casnicii, dar si despre legaturi tainuite, vorbesc Nina Cassian, scriitoarea de origine romana stabilita in America, fosta sotie a lui Vladimir Colin si a lui Al.I. Stefanescu, in prezent casatorita cu Maurice Edwards, compozitor american, sau criticul de film Irina Margareta Nistor si psihologul Aurora Liiceanu.

Iar Garcea, adica Mugur Mihaescu de la Vacanta mare, recunoaste, precum Bittman si Holograf, ca si baietii plang cateodata. "Eu sunt un tip foarte emotiv, plang la filme, cand sunt filme de povesti pentru copii. Si cand un copil reuseste sa faca ceva, plang de innebunesc", afirma Mihaescu in interviu.

In acelasi numar al revistei, disponibil pe piata din data de 27 iunie 2008, iubitorii de film mai pot citi o cronica a Festivalului de Film de la Cannes semnata de Tudor Caranfil si alte marturisiri incitante despre legaturi nestiute de nimeni, in dosarul "Iubiri de taina, legaturi secrete".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod