Liza Panait, sedinta foto la 40 de grade cu cojoace din blana!

Creatoarea de moda Liza Panait a organizat la Shift Pub o inedita sedinta foto, un shooting special pentru promovarea noii sale colectii care va fi prezentata in aceasta toamna si care se va numi cel mai probabil Boema.

Liza Panait reia o tema draga ei, cea hippie de altefel un trend important pentru noul sezon al modei internationale. Fotografiile, realizate de unul dintre cei mai buni profesionisti din Orientul Mijlociu, Giovanni Kalenderian, au ca personaje principale doua persoane de suflet ale creatoarei, fiica ei, Maria, care iva sarbatori majoratul peste cateva zile, pe 19 ajugust, si nepoata acesteia, Ioana Dragne. De altfel, Maria a urcat pe podium pentru Liza inca de la varsta de trei ani. Acum, dupa 15 ani, ea este un adevarat manechin profesionist.

De altfel, Maria este si actrita, ea jucand in mai multe filme, printre care si Inima de tigan.

La sedinta foto organizata de Liza Panait a luat parte intrega familie a creatoarei, Viorel, sotul, cumnatul creatoarei, fiul acesteia Andu, dar si iubitul Mariei, dar si trei manechini de la MRA, Cristiana Mitrea, Marta Marghileanu si Teodor Necula. De coafurile manechinelor s-a ocupat Elena Oseaca de la Helen Studio Salon, machiajul a fost asigurat de Andreea Tudor, iar making-of  a fost realizat de Sorin Ionita Photography.

Sedinta foto a inceput la ora 7 dimineta, pentru a evita deteriorarea machiajului din cauza caniculei. Cu toate acestea, sedita foto s-a intins pana dupa ora 12,00, iar fetele au trebuit sa suporte cele 40 de grade din termometre si sa poarte cojoacele si bunditele din blana, deoarece colectia Lizei este din sezonul toamna-iarna 2015-2016.

Pastrand proportiile, Liza Panait este unica prin arta ei si este un mister cum reuseste sa ne surprinda mereu si o face pastrandu-si in acelasi timp stilul propriu.
De de Boema? „Pentru ca anul viitor va reveni stilul hippie, un sil vesel, prin de culoare, nonconformit si usor de purtat” a  declarat Liza.


Cojoacele si bunditele (pe de parte rasfatatele colectiei in privinta laudelor si a listelor de “must buy”), ca si vestele si bolerourile au fost brodate si pictate manual, in motive animal print. Au fermecat de asemenea dantele cu aplicatii din fire executate manual,  jachetele brodate din blanita, rochiile si bluzele din dantela din bumbac, celebrele deja si reinterpretatele rochii, din borangic, tull de bumbac, matase si jersey de lana, sacourile din imitatie de piele in broderie sparta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod