Liz Hurley şi Shane Warne au rupt iar logodna

Modelul şi actriţa s-a despărţit din nou de iubitul ei, Shane Warne, cele două vedete hotărând să rupă logodna, pentru a doua oară în decurs de doar câteva luni, a dezvăluit o sursă.
Vedeta britanică în vârstă de 48 de ani şi jucătorul de crichet Shane Warne s-au împăcat după ce Liz Hurley a anulat logodna prima dată în luna septembrie - la doi ani după ce australianul o ceruse în căsătorie -, însă de această dată despărţirea lor pare definitivă.

"E foarte trist - ei au încercat să facă relaţia lor să funcţioneze, însă există prea multe probleme în calea lor. Elizabeth ia fiecare zi aşa cum vine. Va rămâne întotdeauna foarte ataşată de Shane", a declarat o sursă pentru revista HELLO!, citată şi de contactmusic.com.

Zvonurile despre despărţirea celor două vedete au început să apară după un mesaj pe care Shane Warne, în vârstă de 44 de ani, l-a postat pe Twitter: "Trecutul ar trebui să rămână trecut şi să rămână acolo.
El distruge viitorul. Trăieşte-ţi viaţa pentru lucrurile pe care ziua de mâine are să ţi le ofere, nu pentru ceea ce s-a întâmplat ieri".

În septembrie, actriţa britanică s-a despărţit pentru prima dată de logodnicul ei, după ce descoperise o serie de mesaje destul de intime în telefonul mobil al acestuia, provenind de la o altă femeie, în timp ce îşi făcea bagajele pentru o călătorie în Australia, notează Mediafax.

Liz Hurley, fosta iubită a actorului britanic Hugh Grant în anii '90, s-a căsătorit în martie 2007 cu Arun Nayar, un magnat indian din industria textilelor, într-un castel din vestul Angliei.
O altă ceremonie de nuntă a fost organizată apoi şi la Jodhpur, în nord-vestul Indiei. Cei doi au divorţat în 2011.

Liz Hurley şi Shane Warne s-au cunoscut cu ocazia unei curse de cai organizate în iulie 2010, în comitatul West Sussex.

Liz Hurley este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Ea are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, cu omul de afaceri Steve Bing.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod