Liviu Vârciu recunoaște: "Adelina a fost marea mea iubire"

Prezentatorul TV a vorbit, într-un interviu pentru revista Tabu, despre relaţiile pe care le-a avut de-a lungul anilor cu femeile din viaţa lui. El a spus că nu și-a dorit să-și treacă în "palmares" cât mai multe femei, ci să găsească una alături de care să îmbătrânească. Pentru asta, spune el, s-a căsătorit cu Adelina Pestriţu, dar, din păcate, mariajul lor nu a rezistat.
"Aş fi ipocrit să zic că nu sunt unul dintre cei mai mari colecţionari de fete din showbiz. Au fost! Au fost multe fete. Florin Piersic joacă la juniori. Au fost multe şi am iubit multe fete în felul meu. Nicio femeie nu seamănă cu alta", a spus el.

Vârciu recunoaşte însă că Adelina Pestrițu a fost marea lui iubire. "Adelina a fost marea mea iubire, sunt convins că nu va rămâne ea pentru că voi mai întâlni şi o altă femeie. Nu fac colecţie, nu am avut niciodată o femeie în pat doar ca să o adaug la număr, nu ăsta a fost scopul meu. Scopul meu a fost să rămână una în patul meu şi să îmbătrânesc lângă ea, de aceea m-am şi căsătorit", a declarat vedeta postului Kanal D pentru Tabu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod