Liviu Vârciu, Florin Ristei și FreeStay îl omagiază pe Dan Spătaru, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

În arabă, hindi, spaniolă, engleză și în limba română vor cânta sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, talentații artiști-concurenți de la “Te cunosc de undeva!”, într-o nouă ediție a show-ului transformărilor. Momentul special al serii va fi susținut de Liviu Vârciu, Florin Ristei și FreeStay, care vor aduce un tribut emoționant închinat unui lord al muzicii românești, Dan Spătaru.

Așadar, sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”, Paula Chirilă va interpreta un rol în travesti, căci se va transforma în Hussain Al Jassmi, un interpret originar din Emiratele Arabe Unite, și va cânta pentru prima dată în limba arabă. Ca să le pronunțe cât mai corect, Paula a transcris sunet cu sunet numeroasele cuvinte din cântecul “Boshret Kheir” pe care le va avea de rostit. Pentru rolul Ricky Martin, pe care îl va interpreta sâmbătă seara, Anca Țurcașiu a repetat intens pronunția cuvintelor din piesa “La Mordidita” împreună cu soțul ei, Cristi Georgescu, un cunoscător al limbii spaniole.

Și tot în spaniolă va cânta și Rareș Dragomir, care o va imita la “Te cunosc de undeva!” pe franțuzoica Soha.

Theo Rose va cânta în hindi și o va aduce pe scena transformărilor pe una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la Bollywood, Aishwarya Rai, considerată cea mai frumoasă femeie din lume, Nicoleta Nucă se va transforma în Lionel Richie, unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume, iar Feli Donose o va imita pe cântăreața americană de muzică rap Nicki Minaj.

Misiune grea pentru Liviu Teodorescu sâmbătă seara, când va trebui să cânte operă și să o imite pe diva Angela Gheorghiu, dar și pentru Geørge care va avea de interpretat muzică lăutărească precum celebrul Nelu Ploieșteanu. Cum ruletei îi place mult joaca de-a personajele, în această ediție le-a oferit lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o neașteptată ocazie să se transforme în… Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru. Cum și-au împărțit cei doi personajele, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara.

Care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod