Livia Graur la mare cu familia!

Prezentatoarea Focus- Prima Tv, Livia Graur, a petrecut pe litoral o scurtă vacanţă, alături de fiica ei, Renata şi de soţul ei, Răzvan.

Fără a fi o fană a sălilor de fitness sau a dietelor, Livia a făcut senzaţie pe plaja, într-un costum de baie fucsia ce îi reliefa silueta sexy. Mini-sejurul  a marcat şi aniversarea a 6 ani de căsniciei ai Liviei  cu soţul ei, Răzvan, cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, încă din clasa a X-a.

Aveam mare nevoie de un astfel de repaos. Ne-am relaxat, am petrecut momente romantice, dar şi clipe minunate, în familie. Renata a fost foarte încântată de plajă, mare şi scoici.

Nici nu ştiu când  a trecut timpul! Ne-am plimbat cu trăsura, am lenevit privind apusuri, am testat cele mai lăudate cherhanale şi am realizat că şi după atâţia ani de relaţie şi, ulterior, căsnicie, totul poate fi la fel de fresh şi de neperimat. Sunt norocoasa să îi am în viaţa mea pe Renata şi pe Răzvan. Imi ador familia şi, dacă sunt alături de ai mei, totul este perfect.”, a declarat frumoasa brunetă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod