Liv Tyler, o nouă relație la 5 ani după divorţ

Fiica solistului trupei Aerosmith, Steven Tyler, pare să aibă o nouă relaţie serioasă la aproape la cinci ani de despărţirea de tatăl fiului ei, Milo.

Ea a fost văzută în compania unui bărbat misterios, cei doi fiind însoţiţi într-o plimbare de fiul actriţei, Milo, acum în vârstă de opt ani, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Liv Tyler este fiica lui Steven Tyler şi a fostului model Bebe Buell.

Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall".



Liv a devenit cunoscută datorită rolului din "Stealing Beauty" (1996), de Benardo Bertolucci, iar în 1998 a jucat alături de Bruce Willis în "Armageddon", un film cu succes de casă.

Rolul care i-a adus celebritatea a venit în 2001, când a interpretat-o pe prinţesa elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor".



În următorii ani, ea a mai jucat în câteva producţii, precum Jersey Girl (2004), The Incredible Hulk (2008) sau  Robot & Frank (2012).

În 2013, actriţa va putea fi văzută în filmul Space Station 76, care se află în procesul de post-producţie.



Actriţa americană are un fiu, Milo, cu rockerul britanic Royston Langdon. Cei doi s-au despărţit în 2008, după o căsnicie care a durat cinci ani, notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod