Liposucţia-fulger, ultima fiţă pentru starurile obsedate de siluetă

Imaginează-ţi că poţi să scapi de burtica cu aspect de brioşă chiar la prânz, după o masă copioasă. Fără cuţit, fără durere, în mai puţin de o oră. SF? Nicidecum. Multe staruri care își doresc cu orice preț o siluetă perfectă recurg deja la această metodă rapidă.

Imaginează-ţi că poţi să scapi de burtica cu aspect de brioşă chiar la prânz, după o masă copioasă. Fără cuţit, fără durere, în mai puţin de o oră. SF? Nicidecum. Multe staruri obsedate care îşi doresc cu orice preţ o siluetă perfectă recurg deja la această metodă rapidă.

Cu atâtea celebrităţi care îşi afişează siluetele "imposibile" pe copertele revistelor este explicabil de ce s-a dezvoltat atât de mult cultul imaginii personale. Dar înaintea oamenilor obişnuiţi, presiunea apasă cel mai mult pe umerii vedetelor, care sunt dispuse să facă orice şi să cheltuiască oricât pentru a arăta bine tot timpul. Iar câteva au adoptat noua metodă de înfrumuseţare.

Tratamentul non-invaziv, denumit lipoglază, a devenit popular printre vedetele de ambele sexe care îşi doresc o intervenţie rapidă şi care vor totodată să evite bisturiul. Prezentatoarea TV britanică Lizzie Cundy şi cântăreţul, compozitorul şi actorul britanic Antony Costa se numără printre adepţii acestei tehnici de liposucţie, informează cotidianul britanic Daily Mail.

Procedura implică îndepărtarea celulelor grase din organism prin îngheţarea lor, cu ajutorul aparatului Cryo-Lipo. Mai întâi, acesta încălzeşte zona vizată, apoi o răceşte rapid, provocând cristalizarea celulelor grase şi distrugerea permanentă. Într-o singură şedinţă de lipoglază, aparatul poate distruge până la un sfert din ţesutul de grăsime. În următoarele săptămâni, corpul elimină apoi în mod natural ţesuturile tratate.

Această tehnică nu este dureroasă şi durează foarte puţin în comparaţie cu liposucţia clasică.

Lizzie Cundy (44 de ani) a scăpat astfel de grăsimea de pe abdomen. "Merg la sală în mod regulat şi sunt grijulie cu dieta, dar toţi avem nevoie de puţin ajutor pentru a îndrepta anumite zone", a declarat prezentatoarea TV.
"Am folosit puţin Lipoglaza pe burtă. A fost foarte rece, dar fără nicio durere. Mă simt suficient de încrezătoare în felul cum arăt încât pot să pozez goală fără nicio corecţie a pozelor. Sunt foarte mulţumită de fotografiile pe care le-am făcut. Nu cred că fostului meu soţ (fostul fotbalist Jason Cundy, n.r.) îi plac, ceea ce înseamnă că sunt bune", a mai spus ea.

Antony Costa (31 de ani) şi Simon Webbe (34 de ani), membrii trupei Blue, au încercat şi ei tratamentul. "Fac mişcare tot timpul şi mănânc bine, dar ca mulţi alţi tipi, am nevoie de un mic ajutor în zonele în care nu pot scăpa de grăsime", a explicat Antony (31 de ani).
La rândul lui, Simon a încercat tratamentul introdus pentru prima oară în Statele Unite pentru a-şi tonifica abdomenul, relatează ziarul britanic.

Foto: Daily Mail

 

7 Septembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florance pe 2 Oct 2012, 14:17
    Metamorphosis

    Va recomand sa va duceti la clinica Metamorphosis la Dr. Silvia Stanculescu. E foarte priceputa si deschisa doamna doctor si face niste liposuctii lux! Va spun ca eu am fost si bine am facut. Uitati aici mai multe http://clinica-metamorphosis.ro/

    0
    0

  • MARIE pe 9 Sep 2012, 20:19
    liposuctia-fulger

    asta ii cam da peste cap pe anumiti afaceristi ce stiu sa compartimenteze corpul uman aidoma macelarilor macelarilor animalieri.... exact senzatia aceasta am avut-o eu in urma unei discutii intr-un cabinet romanesc.... foarte diferit de ce se face in alte tari.... nu vreti sa stiti cum am iesit afara din acel cabinet din Cluj...dar fiti siguri ca nu am mai pus piciorul in nici un cabinet privat

    0
    0

  • ANONIM pe 7 Sep 2012, 19:24
    LIPOGLAZA

    e posibil si in Romanica?!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod