Lindsay Lohan, un nou accident de maşină

Ea a provocat un nou accident de maşină, acesta fiind cel de-al doilea incident de acest tip în care este implicată starleta americană în ultima lună. Accidentul a avut loc miercuri, în timp ce actriţa făcea cumpărături în Beverly Hills, Los Angeles.
Vedeta a provocat un nou accident de maşină, acesta fiind cel de-al doilea incident de acest tip în care este implicată în ultima lună. Accidentul a avut loc miercuri, în timp ce Lindsay făcea cumpărături în Beverly Hills, Los Angeles.

În timp ce mergea pe celebrul Sunset Boulevard, Lindsay a lovit în spate un automobil Mustang care aştepta culoarea verde a semaforului, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

O pasageră a automobilului Mustang a spus că un bărbat care se afla cu Lindsay Lohan în maşină a venit să-şi ceară scuze pentru incident şi şi-a lăsat numărul de telefon, spunându-i că ei nu se pot opri din cauza paparazzilor care îi urmăreau.

Automobilul Mustang a fost lovit uşor, potrivit site-ului tmz.com, specializat în ştiri despre vedete, şi nu se ştie nimic despre daunele suferite de maşina actriţei.

Cu acelaşi automobil, Lindsay Lohan a provocat un accident grav luna trecută.
În urma acestui accident, actriţa a fost transportată la spital. Ea le-ar fi spus prietenilor că accidentul a fost provocat de o defecţiune a maşinii.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă, la Los Angeles, pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod