Lindsay Lohan susţine că e gravidă

Actrița în vârstă de 26 de ani a postat un mesaj pe Twitter în care anunța că așteaptă un copil.

Actrița în vârstă de 26 de ani a postat un mesaj pe Twitter în care anunța că așteaptă un copil.

"Este oficial, sunt însărcinată!", a scris Lindsay pe rețeaua de socializare.

Vestea nu a fost luată în serios de presa internațională, care nu exclude ca anunţul să fi fost o păcăleală de 1 aprilie. Bunăoară, jurnalştii de la cotidianul britanic Daily Mail se întreabă, pe un ton ironic, când a avut timp să conceapă un copil în condiţiile în care a fost ocupată cu înfățișările la tribunal și atâtea nopți pierdute în cluburi.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera sa atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită" şi "Fete rele".

În ultimii ani, însă, aceasta a apărut în centrul atenției mai mult cu scandaluri și a fost acuzată ba de furt, ba de conducere sub influența alcoolului.

În urmă cu două săptămâni, Lindsay a fost condamnată la 90 de zile într-un centru de dezintoxicare, într-un proces în care a fost acuzată că i-a minţit pe poliţişti, după ce a provocat un accident auto.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod