Lindsay Lohan s-a bătut cu mama ei

Actriţa a avut o dispută verbală aprinsă pe care a avut-o cu mama ei s-a transformat într-un conflict fizic, iar poliţia a intervenit la locul incidentului.

Lindsay Lohan a fost implicată, miercuri dimineaţă, într-un conflict public cu mama ei, Dina. Chemată prin numărul unic de urgenţă la casa Dinei, "poliţia a luat notă de situaţie, dar nu a operat nicio arestare şi a părăsit în scurt timp locul altercaţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al postului de poliţie din Nassau, Statele Unite, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Scandalul a izbucnit în faţa reşedinţei mamei actriţei - care se află în Merrick, la aproape 50 de kilometri la est de oraşul New York. Conflictul nu s-a soldat cu victime şi nici pagube materiale, se arată în raportul poliţiştilor.

Incidentul de miercuri este cel mai recent din seria scandalurilor publice a căror protagonistă a fost actriţa în vârstă de 26 de ani, notează Mediafax. Luna trecută, ea s-a încăierat cu un bărbat într-un hotel din New York pentru că acesta a îndrăznit să o fotografieze cu telefonul mobil.
Cu o săptămână înaintea acestui conflict, Lohan, care în ultimii ani a făcut mai mult drumuri între închisoare şi centre de dezintoxicare, a fost din nou arestată, după ce un pieton a reclamat-o că l-ar fi lovit cu maşina pe trotuar. Atunci, vedeta a fost acuzată că a părăsit locul accidentului şi, chiar dacă din cauză că persoana accidentată nu a fost doborâtă de automobil şi nu prezenta răni vizibile, incidentul a fost considerat contravenţie.

Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa încerca să îşi parcheze automobilul Porsche Cayenne, rulând cu spatele, în apropiere de Dream Hotel din New York, în momentul în care a lovit în zona genunchilor un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton.
Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod