Lindsay Lohan, dată în judecată de o femeie care susţine că actriţa ar fi lovit-o cu maşina

Actriţa a fost dată în judecată de o femeie care susţine că vedeta ar fi accidentat-o cu maşina şi care a cerut daune în instanţă.

Actriţa a fost dată în judecată de o femeie care susţine că vedeta ar fi accidentat-o cu maşina şi care a cerut daune în instanţă.

 

Nubia Del Carmen Preza a dat-o miercuri în judecată pe Lohan și spune că ar fi fost lovită cu automobilul Maserati al starletei în septembrie 2010, când mergea spre West Hollywood, informează site-ul accesshollywood.com, citat de Mediafax.

În dosarul înaintat de Preza, aceasta susţine că ar fi suferit în urma accidentului "durere şi angoasă" şi că îşi doreşte să câştige în instanţă o sumă care să acopere cheltuielile cu medicii şi pierderile pe care le-a avut lipsind de la muncă.


Acesta este al doilea proces în care Lohan este implicată luna aceasta în calitate de şofer.

Un paparazzo a declarat, pe 10 ianuarie, că a fost lovit de maşina pe care o conducea Lohan, la începutul anului 2010.


Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex pe 27 Ian 2012, 17:52
    mmm...

    Asta-i vrajeala ieftina. Toat alumea stie ca Lindsay Lohan este cea mai ravnita vedet de la Hollywood si acut toti vor sa-si faca publicitate pe spatele ei. Lindsay,dear, be strong! Nu te lasa la prostiile astora. Cum frate sa o dai in judecata dupa doi ani??? In tot acest timp ce pisici a facut femeia aia???

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod