Lindsay Lohan, arestată pentru agresiune

Vedeta a fost reținută de polițiști miercuri noapte, fiind acuzată că a lovit o femeie într-un club de noapte din New York.

 

Lindsay se afla în Club Avenue și a intrat într-o dispută cu patroana localului. Cearta s-a transformat repede într-o bătaie.

Polițiștii au sosit imediat la fața locului și au arestat-o pe Lindsay pentru agresiune, informează  TMZ.

Potrivit unor surse citate de tabloidul online american, vedeta a avut un schimb de cuvinte dure cu proprietara clubului, în timp ce acestea stăteau pe locuri învecinate. Lindsay i-a spus ceva de genul "dă-te mai încolo", iar după un timp, vedeta a lovit-o pe femeie.


Lindsay Lohan a fost dusă la secția de poliție, unde a fost reținută timp de mai multe ore.

Vedeta este pe cale să fie pusă sub acuzare pentru fals în declarație, întrucât ea i-ar fi mințit pe polițiști în iunie, după un accident auto pe care l-a provocat pe o autostradă, notează TMZ.

Ea le-a spus agenților că nu se afla la volan, ci conducea o prietenă. Polițiștii au aflat însă că vedeta conducea autoturismul Porsche implicat în accident.

Lindsay Lohan a devenit mai cunoscută pentru scandalurile în care e implicată decât pentru activitatea sa de actriță. În vârstă de 26 de ani, a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera sa atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls", notează Mediafax.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi de droguri, a încheiat recent filmările pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton.
Această peliculă marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane, după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani, care au obligat-o să petreacă multe luni în închisoare şi în centre de reabilitare.

Foto: AFP / Mediafax / TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod