Lindsay Lohan, arestată după ce a accidentat un pieton

Actriţa americană a fost arestată de poliţia din New York în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a lovit un pieton cu maşina şi a părăsit locul accidentului.
Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, citat de agenţia Mediafax, Lindsay încerca să-şi parcheze automobilul Porsche Cayenne rulând cu spatele în apropiere de Dream Hotel din New York, în momentul în care a lovit în zona genunchilor un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii.

O persoană care se afla în acel moment pe scaunul din dreapta şoferului a coborât din maşină, a verificat automobilul pentru a vedea dacă acesta a fost avariat, iar întregul grup - inclusiv actriţa - a intrat apoi în hotel.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar în momentul în care Lindsay Lohan a ieşit din hotel, la ora locală 02.30, adică circa o jumătate de oră după accident, a fost arestată.

Lindsay Lohan, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată pentru că a părăsit locul în care s-a produs un accident de circulaţie, însă a fost ulterior eliberată pe baza unui ordin care o somează să se prezinte la tribunal pentru o viitoare audiere.
Un astfel de ordin judecătoresc îl exonerează pe acuzat de obligaţia de a plăti o cauţiune.

Presupusa victimă nu a fost doborâtă de automobilul condus de Lindsay Lohan şi nu prezenta răni vizibile, dar, cu toate acestea, bărbatul a fost transportat la spital pentru a fi consultat de medici.

Deşi acest incident este considerat o contravenţie, nu o infracţiune, el ar putea totuşi să îi determine pe judecătorii americani să considere că starleta americană a încălcat regimul de eliberare condiţionată sub care a fost plasată după procesul în care a fost acuzată de furtul unor bijuterii.
Una dintre condiţiile de eliberare o obliga pe actriţă să nu încalce niciuna dintre legile americane în vigoare, relatează sursa citată de Mediafax.

Acesta a fost cel de-al treilea accident de automobil provocat în ultimele luni de actriţa Lindsay Lohan, care a fost implicată în alte două incidente rutiere la începutul verii, la Los Angeles.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton.
Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003-2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod