Lindsay Lohan are o soră vitregă

Actriţa americană a primit vestea în timpul unei emisiuni TV. Ashley Horn, în vârstă de 17 ani, e sora ei vitregă.

Un test ADN recent a dovedit că Michael Lohan este tatăl tinerei Ashley Horn, care s-a născut în urma unei relaţii pe care acesta a avut-o cu Kristi Horn, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Michael Lohan a avut o aventură extraconjugală cu Kristi Horn în timp ce acesta era căsătorit cu Dina, mama actriţei Lindsay Lohan.

Cu toate acestea, actriţa a fost surprinsă să afle că are o soră vitregă, informaţie care a fost făcută publică în timpul emisiunii "Good Morning America", difuzată de televiziunea americană ABC.

"Nu am ştiut niciodată despre acest lucru, aşa că mulţumesc pentru informaţie.

Nu voi da atenţie acestor lucruri. Nu vreau să mă bag în genul acesta de chestiuni, pentru că vreau să văd în continuare partea bună a lucrurilor", a declarat Lindsay Lohan.

După câţiva ani tumultoşi, în care actriţa şi-a petrecut timpul în închisoare şi a petrecut perioade de reabilitare, Lindsay spune că este acum pe drumul cel bun.

"Sunt într-un moment bun al vieţii mele şi tot ceea ce vreau este să merg înainte", a spus ea. "Toată lumea trece prin anumite lucruri în viaţă, dar totul se întâmplă cu un motiv, bun sau rău", a mai spus actriţa.

Lindsay, în vârstă de 26 de ani, a terminat recent filmările la "The Canyons" şi caută noi roluri.
"Citesc scenarii în fiecare zi. Ţin legătura cu agenţii mei. Îmi place asta. Mă ţine ocupată", a spus Lindsay.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane, după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani, notează Mediafax.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003-2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

 

Foto:  AFP ./ Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod