Lily Allen și-a lichidat afacerea cu haine

Cântăreaţa, care în 2010 a renunţat la cariera muzicală pentru a se ocupa de fabrica ei de haine Lucy In Disguise LLP, a fost nevoită să lichideze afacerea, din cauza datoriilor către furnizori.
Compania Aurora Fashions - ce include mărcile Coast, Oasis şi Warehouse - a făcut apel la tribunal, care, la începutul acestui an a emis un ordin coercitiv de returnare a unei datorii de 12.000 de lire (14.292 euro) pe adresa firmei Lucy In Disguise, deţinută de Lily Allen şi de sora acesteia, Sarah Owen, potrivit site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax.

"A trebuit să dăm numeroase telefoane şi să trimitem câteva scrisori pentru a recupera datoria. A fost o afacere lungă şi le-am dat şansa să restuie banii înainte să recurgem la căile legale", a precizat Richard Glanville, directorul financiar al companiei Aurora Fashion.

Între timp, Lily Allen şi Sarah Owen au demarat altă afacere, Lucy In Disguise Collection Ltd, cu un magazin în care vindeau propriile creaţii vestimentare, dar acesta a fost închis în octombrie.

Magazinul, amplasat în cartierul londonez Soho, poartă încă acelaşi nume, dar are un nou proprietar.

"Lily nu se mai ocupă de magazin, de fapt nu s-a mai implicat din 2011", a declarat un reprezentant al magazinului.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii.
Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Artista a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică", notează Mediafax.

Lily Allen, în vârstă de 28 de ani, este căsătorită cu Sam Cooper, proprietarul unei companii de construcţii, şi au împreună două fetiţe: Ethel Mary, născută în noiembrie 2011, şi Marnie Rose Cooper, născută în ianuarie 2013.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod