Licitatie pentru proiectul "Fiecare Copil in Scoala"

23 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Licitatie pentru proiectul
Prima Gala a Verii a avut loc in Montgomery Place din Rhinebeck, New York, locul in care Chelsea Clinton tocmai si-a sarbatorit nunta, avand drept gazda pe Valentina Pelinel.

O licitatie a avut loc in timpul evenimentului si toate fondurile adunate vor merge catre proiectul "Fiecare Copil in Scoala" din Romania. Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke, a pus bazele acestui acest program acum zece ani. Ea a vorbit despre cele mai recente realizari ale programelor The Alex Fund in Romania.

Valentina Pelinel a fost invitata sa prezinte evenimentul si a onorat invitatia impreuna cu sotul, Cristian Boureanu, deputat in Parlamentul Romaniei.


Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au adus o fotografie cu autograful domnului Traian Basescu, Presedintele Romaniei, fotografie semnata in mod special pentru acest eveniment. Fotografia a fost vanduta impreuna cu alte fotografii cu autograf de la cinci presedinti americani, Rolling Stones, Michael Jackson, Frank Sinatra, Bono de la U2 si multi altii...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod