"Liceul Muzical: Anul absolvirii" pe marile ecrane

26 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Liceenii Wild Cats isi fac debutul si pe marile ecrane in "Liceul Muzical: Anul absolvirii" - un muzical despre emotiile primei iubiri si temerile celor dintai alegeri.

Ziua absolvirii bate la usa si liceenii din East High School se pregatesc sa-si ia ramas bun. In curand, fiecare va porni pe alt drum si, inevitabil, prieteniile din liceu vor ramane doar o amintire frumoasa. Doar examenele finale si banchetul de absolvire ii mai despart de momentul despartirii. Tocmai de aceea, Gabriella (Vanessa Hudgens) isi convinge colegii Wild Cats sa joace impreuna intr-un ultim spectacol care sa le pecetluiasca prietenia si sa faca si mai speciale putinele zile de liceu care le-au ramas impreuna.

In timp ce Troy (Zac Efron) si Chad (Corbin Bleu) se lupta pentru trofeul de campioni la baschet in ultimul meci al anului, iar Gabriella si Taylor (Monique Coleman) isi pregatesc tinutele pentru banchetul de absolvire, noul spectacol este exact ce astepta Sharpay (Ashley Tisdale), "diva" liceului, pentru a-si demonstra talentele artistice.
Emotiilor de dinaintea examenelor li se adauga repetitiile solicitante, intalnirile romantice si presiunea de a-si alege o facultate care le va influenta tot restul vietii. Iata provocari in care se regasesc tinerii de ieri si de azi, de aici si de pretutindeni.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod