Liana Stanciu: "Vreau să arunc cuptorul cu microunde"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Martie 2012
Vedeta TV are mare grijă de sănătatea familiei sale. Ea a anunțat că vrea să facă o schimbare în curând.

Vedeta TV are mare grijă de sănătatea familiei sale. Ea a anunțat că vrea să facă o schimbare în curând.

"Puterea exemplului şi educaţia sunt esenţiale", a spus Liana la Realitatea TV, unde a vorbit despre alimentaţia sănătoasă la copii, dar şi la adulţi, precum şi despre produsele tradiţionale.

Ea a explicat care sunt alimentele care trebuie evitate şi a susţinut sfaturile nutriţioniştilor, care recomandă cât mai multe fructe şi legume consumate în stare proaspătă, relatează ziarul Click!.

În plus, Liana Stanciu a anunțat că va face o schimbare importantă în curând: "Intenţionez să arunc cuptorul cu microunde", a spus prezentatoarea.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • nina pe 19 Mar 2012, 23:40
  antena telefonie mobila

  In blocul de vis a vis este o antena de telefonie mobila.La noi in bloc au murit 3 persoane intr-un an.Sunteti cumva din Iasi?

  2
  0

 • alina pe 19 Mar 2012, 08:13
  de ce nu se face public aceasta antireclama pt cuptor

  ar trebui sa se lipeasca o eticheta ca pe tigari,fiecare sa isi faca alegerea sa,nociv,eu simt antena vodafon de pe blocul de vis-a-vis,iar acolo au murit deja doua persoane -probabil mai sensibile- in alte tari aceste antene au fost scose in afara orasului asa si cu acest cuptor,pe care il consider daunator,sa se faca probe cu aparate de specialitate si se va dovedi cumva vor suferi cei care ne-au bagat pe gat toate prostiile dupa revolutie,le micsoriam vanzarile

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod