Liana Stanciu, pe litoralul romanesc dupa o pauza de 7 ani

13 Iulie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Liana Stanciu, pe litoralul romanesc dupa o pauza de 7 ani

Liana Stanciu se afla in aceasta saptamana pe litoralul romanesc dupa o perioada de sapte ani in care nu a mai vazut Marea Neagra. Vedeta s-a alaturat echipei Magic FM pe plaja La Steaguri din Neptun, care transmite zi de zi muzica pentru sufletul romanilor.

“Eu n-am mai fost de sapte ani la mare, dinainte de a ramane insarcinata. Apoi s-a nascut Teodora si am tot amanat o vacanta pe litoral. La Neptun am ajuns luni, cand agitatia mai scazuse dupa un weekend in care au fost pe litoral 70.000 de oameni.

Litoralul este cum il stiu, marea este absolut superba. Singura noastra problema este ca altii s-au invatat cu altfel de servicii, au mai fost prin strainatate si au vazut cat de bine sunt tratati si, din cauza ca serviciile noastre nu sunt inca la nivel european, ai senzatia ca nu e acelasi lucru, dar marea e cel putin la fel de frumoasa, daca nu mai frumoasa, ca in Grecia sau in Turcia”, spune Liana Stanciu.

Ce ii sfatuieste Liana Stanciu pe romanii care pleaca in vacanta


“Un sfat pentru romanii care se pregatesc sa plece in vacanta: sa se pregateasca pentru neprevazut. Vremea este absolut turbulenta, tulburata, nu mai are nimic din ce stiam.

Marti, de exemplu, am trecut prin toate manifestarile meteorologice specifice anotimpului. E clar ca s-a schimbat ceva. Sa se pregateasca, sa plece din start cu ideea ca se poate intampla si asta si sa nu se enerveze”, spune vedeta.

Liana ii mai sfatuieste pe romani sa se comporte pe litoralul romanesc tot asa cum se comporta in strainatate.

“Romanul are o meteahna: acasa la el se poarta urat. Cum a iesit din tara, cum a ajuns la granita, poarta centura de siguranta, da prioritate, se comporta ca un european.
Acasa este altfel, nu stiu de ce. E o chestiune pe care nu mi-o pot explica”,
spune vedeta.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 16 Iul 2011, 11:08
    Liana, TE / va iubim !

    Liana esti cea mai cuminte si inteligenta moderatoare TV ! Esti - pe langa mamele care au luat copii de suflet - , cea mai profesionista MAMA ! Sa va dea Domnul sanatate, forta sa invigeti greuratile si rautatile si sa va iubiti, sa fiti prosperi, asa, in ciuda pizmasilor, barem ! Cu deosebita stima !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod