LIANA ALEXANDRU- „AM DREPT MODEL ÎN VIAŢĂ CĂSNICIA DE PESTE 50 DE ANI A BUNICILOR MEI”

„Un domn se vede foarte de aproape. Există o etichetă publică, noi doamnele ne simţim bine în preajma bărbaţilor care ştiu să îşi aranjeze pe ei un costum, să îşi aranjeze o cravată, ştiu cine intră mai întâi într-un restaurant. Un domn adevărat se vede în spaţiul privat al casei lui, al casei ei sau al casei lor.” Declaraţia îi aparţine Lianei Alexandru, prezentator al Jurnalelor de ştiri Digi24 HD din week-end, şi a fost făcută pentru ediţia de duminică a emisiunii „Bonton”, difuzată de la ora 17.30.

Liana crede în bune maniere şi respect şi are un model de urmat în viaţă- pe cei doi bunici, un exemplu de un domn şi o doamnă, şi căsnicia lor de 50 de ani. 

“O doamnă o recunoşti dintr-o grimasă, nu neaparat din felul în care îşi aranjază părul, dar din felul în care şi-l poartă, nu din cum îşi aranjează neapărat hainele sau ce haine poartă. E o vorbă românească: "după vorbă, după port cunoşti omul", ci după din felul în care trupul ei poartă haine oricât de simple.

O doamnă chiar şi atunci când nu este pe tocuri şi poartă sandale, balerini, cizme de iarnă sau bocanci de alpinism, este o doamnă pentru că mişcările ei au eleganţă indiferent cum s-ar imbrăca şi indiferent de portul exterior.”



Prezentatoarea ştirilor Digi24 vorbeşte despre cei 7 ani de-acasă, despre politeţe şi România civilizată, dar si despre cât de important este să nu uiţi să zâmbeşti. Duminică, 7 septembrie, de la ora 17.30 pe Digi24 HD, Liana Alexandru i-a mărturisit Danei Gonţ că ea crede cu tărie într-o lume ideală, non-agresivă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod