Leonardo DiCaprio viseaza la casatorie

12 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Leonardo DiCaprio viseaza la casatorie

Leonardo DiCaprio isi doreste sa se insoare, afirma site-ul femalefirst.co.uk. Actorul, burlac convins si deloc increzator in institutia casatoriei pana relativ recent, si-a schimbat complet parerea despre mariaj, sustinand ca "s-a maturizat".

DiCaprio, in varsta de 34 de ani, a declarat: "Cred cu toata fiinta in casatorie. Spunand asta, imi dau seama ca dau in cap tuturor lucrurilor pe care le-am afirmat pana acum. Da, vreau sa ma casatoresc si sa am copii.".

Actorul, despre care se stie ca este implicat intr-o relatie cu modelul israelian Bar Rafaeli, pune comentariile anterioare pe seama lipsei de experienta: "E ca si cum ignoranta tineretii vorbea in locul meu.
Cand am spus toate lucrurile astea? Acum trei sau patru ani? Pot spune ca ne maturizam foarte repede..."
.

In plus, starul considera ca presiunile la care l-a supus presa, odata cu succesul cunoscut de filmele "Titanic" sau "Romeo si Julieta", in care a jucat, au avut un impact foarte mare asupra sa: "'Titanicul' a reprezentat o perioada de rebeliune pentru mine. Am fost portretizat drept un adevarat Casanova. Nu era ceea ce imi doream la varsta de 24 de ani. Nu a reprezentat niciodata recunoasterea pe care o voiam.
Intreaga experienta a fost atat de superficiala si fara sens. Tocmai de aceea am si luat o pauza. Eram constient de faptul ca trebuia sa fac altceva."
.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod