Leo Iorga: "Daţi-mi 50.000 de euro, cum sunt plătite Zăvoranu şi Bianca"

Supărat fiindcă presa tot îl întreabă despre presupusa lui amantă, fostul solist al trupei Compact a anunțat că este dispus să vorbească despre acest subiect. Dar nu pe gratis.
Leo Iorga a dezvăluit că acceptă să ia parte la un circ mediatic despre viața sa personală, cu condiția să fie plătit la fel ca Oana Zăvoranu sau Bianca Drăgușanu, care sunt finanțate de televiziuni, scrie ziarulring.ro.

"Pe nimeni nu interesează ce tratamente urmez, câţi bani câştig sau cu ce fac repetiţii. Daţi-mi 50.000 de euro, aşa cum sunt plătite Oana Zăvoranu şi Bianca Drăguşanu, care îşi câştigă pâinea din media! Aşa, vin şi eu cu nevastă, cu amantă...
venim toţi şi câştigăm",
a spus artistul.

"Dacă presa vrea scandal, facem scandal, dar plătiţi-mă! Aşa cum alţii îşi câştigă pâinea, aşa trebuie să fac şi eu. Ce vă interesează pe voi ce relaţii are omul acasă? Dacă nu e Alex Velea şi Antonia, hai că a rămas pârlitul ăsta care face tratament anticancer!"
, a explicat, nervos, Leo Iorga.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod