Lege şi ordine: intenţii criminale - sezonul 10, în premieră la Diva Universal!

23 August 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Lege şi ordine: intenţii criminale - sezonul 10, în premieră la Diva Universal!
Sezonul 10 şi ultimul al premiatului serial “Lege şi ordine: Intenţii criminale” revine la Diva Universal cu noi cazuri din lumea infracţionalităţii din New York.
"Lege şi Ordine: Intenţii Criminale," se întoarce cu opt episoade noi, în sezonul 10, începând din 5 septembrie, în fiecare luni, de la 21:00. "Lege şi Ordine: Intenţii Criminale" este creat şi produs de către, Dick Wolf, unul dintre cei mai respectaţi producători de seriale, premiat la Emmy şi arhitectul unuia dintre cele mai de succes branduri din istoria televiziunii - “Lege şi Ordine”.


Filmat în întregime în New York City, a treia parte a francizei "Lege şi Ordine" îi poartă pe telespectatori în minţile criminale urmărind îndeaproape abordările psihologice folosite de echipa de la Omucideri pentru a rezolva cazurile de crimă.
În rolurile principale: Vincent D’Onofrio (Detectivul Robert Goren), Kathryn Erbe (Detectivul Alex Eames), Jay O. Sanders (Căpitanul Hannah), Julia Ormond (Dr. Paula Geisen).

Ultimul sezon al serialului "Lege şi Ordine: Intenţii Criminale" echivalează cu mult aşteptata întoarcere a detectivilor Goren (Vincent D’Onofrio) şi Eames (Kathryn Erbe). Un tribut adus fanilor pasionaţi, serialul îi poartă pe telespectatori pe noi culmi cu intrigi şi crime mult mai incitante decât până acum. Suspendat pentru insubordonare cu un an în urmă, detectivul Goren se  reuneşte cu fosta sa parteneră, Eames,  sub conducerea căpitanului de la Omucideri Joseph Hannah (Jay O.
Sanders), un prieten de-al lui Goren din zilele studenţiei. Înainte de a plonja în lumea misterioasă şi periculoasă a crimelor, Goren participă la şedinţe obligatorii cu inteligentul psiholog al poliţiei, Robyn Widrow, care îl va ajuta să se elibereze de trecutul care îl torturează şi să pornească pe drumul cel bun. În fiecare săptămână, telespectatorii vor avea parte de episoade captivante cu teme incitante cum ar fi: o frumoasă femeie bancher al cărei unic client este Biserica Catolică; un infractor periculos care ar putea fi cel mai mare războinic al ţării; o femeie care şantajează un redactor bogat al unui tabloid.


Invitaţii din acest sezon îi includ pe Neal McDonough ("Boomtown," "Band of Brothers") un Monsignor al Bisericii recunoscut pentru lucrările sale de ajutorare pentru cei nevoiaşi; Jeri Ryan ("Leverage," "Shark") şi Naomi Halloran, un fost agent CIA care a înfiinţat o companie privată de securitate în valoare de sute de milioane de dolari.
De asemenea, printre invitaţi se numără şi Andrea Roth, Jay Mohr şi Adrian Pasdar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod