Lavinia Pârva a dezvăluit ce greutate are

După ce tabloidele au scris că s-a îngrășat, iubita lui Ștefan Bănică Jr. continuă să dea explicații despre silueta ei. Ea susține că nu are kilograme în plus și că unghiurile din care a fost fotografiată de paparazzi au defavorizat-o, făcând-o să pară grasă.
Lavinia a mărturisit în cadrul emisiunii "Draga mea prietenă" că nu ţine regim, dar face mult sport. "Lumea când mă vede pe stradă îmi spune: «Vai, dar ce slabă sunteţi în realitate!» Am 56 de kilograme. Cam 57, câteodată mai am şi 58. În pozele care au apărut părea că am 80 de kilograme. Nu ţin dietă, nişte oameni m-au învăţat să trăiesc sănătos", a spus ea.

Lavinia a explicat cum își menține silueta: "În fiecare dimineaţă, înainte de micul dejun, beau un pahar cu apă alcalină. O cumpăr gata facută. Apoi beau un smoothie, dar nu e pentru dietă, are calorii, dar nu beau zilnic. Fac şi sport, chiar şi în vacanţă. Îmi place să alerg pe malul mării", a dezvăluit ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod