Lavinia Miloşovici, din nou mamă

Fosta gimnastă de aur a României a născut un băiețel, marţi, la Spitalul "Dr. Dumitru Popescu" din Timişoara.
Lavinia Miloşovici a adus pe lume un băieţel. Potrivit medicilor, mama şi nou-născutul se simt bine. "Naşterea a avut loc prin operaţie cezariană şi a decurs fără probleme. Ambii, mămica şi băieţelul, se simt bine. Bebeluşul a cântărit 3,150 de kilograme", a declarat presei dr. Mihai Băcilă, medicul care a urmărit sarcina şi a asistat naşterea.

În urmă cu opt ani, Lavinia a mai avut o fetiţă, pe care a pierdut-o la vârsta de patru ani, ca urmare a unor suferinţe congenitale ce i-au afectat sistemul nervos central.

Lavinia Miloşovici (35 de ani) a debutat în competiţiile oficiale internaţionale în 1991 şi s-a retras din activitatea competiţională după Jocurile Olimpice din 1996.

Fosta gimnastă a participat la trei ediţii ale Campionatelor Europene de juniori şi seniori, şapte Campionate Mondiale şi la două editii ale Jocurilor Olimpice, adunând 29 de medalii, din care 13 de aur.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod