LAVAZZA TRAINING CENTER - reteaua internationala creata pentru a raspandi cultura espresso-ului italian autentic

Lavazza este una dintre cele mai mari companii producatoare de cafea din lume, un lider in Italia cu 48% cota de piata (sursa: Nielsen). Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1, 1468 milarde Euro in 2010, are aproximativ 4000 de oameni si opereaza in mai mult de 90 de tari.

Lavazza este una dintre cele mai mari companii producatoare de cafea din lume, un lider in Italia cu 48% cota de piata (sursa: Nielsen). Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1, 1468 milarde Euro in 2010, are aproximativ 4000 de oameni si opereaza in mai mult de 90 de tari.

Blue Coffee Service a lansat in Romania primul Lavazza Training Center, scoala espresso-ului italian autentic. Evenimentul de inaugurare, o intalnire destinata exclusiv jurnalistilor, a fost sarbatorit cu participarea lui Alessandro Sforza (Regional Business Development Manager Romania), Marcello Arcangeli (Head of Espresso Based Beverages & Know How Organization, Lavazza) si Daniele Moddafari (Distributor & Export Trening Manager).



Lavazza Training Center Bucuresti, deschis profesionistilor cafelei, clientilor si jurnalistilor, face parte dintr-o retea de 50 de scoli de espresso conduse de  Lavazza in lume, cel de la Bucuresti fiind chiar numarul 50! Scopul principal al acestui nou edificiu este de a califica experti adevarati, capabili sa respecte, sa dezvolte si sa comunice povestea si cultura espresso-ului italian autentic.

Conceptul din spatele acestui centru de training si inovatie s-a nascut din dorinta Lavazza de a maximiza calitatea cafelei, pentru ca publicului sa ii fie oferit un produs de top, excelent preparat.
Din acest motiv, Lavazza Training Center Bucuresti, impreuna cu celelalte centre de pe cele 5 continente, a dezvoltat un program educational pentru a antrena profesionisti de exceptie, pentru a experimenta cu noi senzatii si pentru a cerceta unica si atat de perfecta calitate a espresso-ului.

Cursurile oferite la centru sunt create pentru a intampina nevoile fiecarui vizitator – avand o gama variata de cursuri teoretice, practice, gastronomice sau de degustare – si de asemenea de a oferi oportunitatea de a prepara retete pe baza de espresso.


Acestea sunt sesiuni dinamice dedicate oricarui tip de public, de la cei care isi doresc sa invete despre lumea cafelei pana la cei care doresc sa devina adevarati experti in cafea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod